Супа с петел

24/10/2015
от МоникаНовак
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 207
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистеното месо от петела се сварява хубаво в 2 литра подсолена вода, заедно с 2 бр. дафинов лист, няколко зърна черен пипер и малко масло. Свареното месо се вади и се надребнява. Поръсва се с шарена сол и червен пипер и се захлупва.

Полученият бульон пък се прецежда. В него се сваряват нарязаните на едро зеленчуци, като се добавят още подправки.

После цялата тази смес се пасира и се оставя настрани. В чиния се слага по малко от петела и се залива със супата. Ястието се поднася с крутони.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар