Борш със свинско

25/10/2015
Олга
отОлгаНовак
"Един борш, който ще оправи настроението на всекиго "
Приготвяне20 мин.
Готвене70 мин.
Общо90 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 509
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на малки парчета и се сварява в 1.5 литра вода заедно с подправките. Лукът, морковите, цвеклото и доматите се почистват и нарязват.

Задушават се в малко масло, като накрая към тях се добавя наситненото кисело зеле. Всичко се разбърква много добре и след това се прибавя при месото.

Цялата супа се вари до пълната готовност на всички продукти. Готовото ястие може да се поднесе с кисело мляко или сметана.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар