Пилешки гърди по киевски

29/10/2015
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф1257176
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 635
  • Преглеждания за месеца63
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От пилешките гърди се отделят малките филета. Голямото филе се начуква и в него се поставя масло с големината на орех.

Покрива се с малкото филе и се оформя на руло. Посолява се и 2 пъти се овалва последователно в яйце и галета.

Пържи се в маслена баня 3-4 минути и се допича във фурната още 5-6 мин. При сервирането се гарнират с нарязани на сламка пържени картофи и задушен в масло грах.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар