Свинско в плик на фурна

29/10/2015
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
"Как да спечелите от тотото не знаем, но знаем как да направите най-вкусното свинско в гювеч "
Приготвяне10 мин.
Готвене95 мин.
Общо105 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 237
  • Преглеждания за месеца310
  • Преглеждания за седмицата82
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купичка се прави емулсия от подправките (брашно, черен пипер, горчица, соев сос, майонеза, захар, червен пипер) и счукания чесън.

Лукът се нарязва на полумесеци. Измитото и подсушено месо се натърква с получената смес, като може да се продупчи леко на места, за да поемат подправките по-надълбоко.

Овкусеното месо се слага в плик за печене и се добавят олиото, виното, зърната бахар и нарязания лук. Плика запечатваме добре и оставяме гърлото му да сочи нагоре.

Пече се в предварително загрята фурна на 220 градуса за 15 мин., а после се намалява на 170 градуса. Печем още около 80 мин.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!