Свински джолан с прясно зеле

30/10/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър11862810277
"Крехко джоланче със зеле - толкова е вкусно, че ни иде песен да напишем за него "
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 146
  • Преглеждания за месеца717
  • Преглеждания за седмицата44
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и подсушете джолана. Запържете го от всички страни и го извадете.

В същата мазнина запържете моркова, чушката и лука. След като те поомекнат малко, добавете нарязаното зеле.

Разбъркайте внимателно и задушете, докато зелето поомекне.

Добавете всички подправки, но без магданоза. В голяма тава сложете джолана, а около него наредете зелето. Поръсете със ситно нарязаните домати и магданоза.

Залейте с около 250 мл вряща вода и завийте с фолио. Печете около 1 час около 220 градуса. След това махнете фолиото и допечете.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Кулинарна Мрежа
Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 58 301 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!