Каварма кебап

Ефросияот ЕфросияМастър Шеф / Автор
08/11/2010
"Винаги поднасяме каварма кебапа с пресен хляб, за да има с какво после да отопим чинията, толкова е вкусно "
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции3
Сготви+2 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо18 607
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата12
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3,5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Месото нарязваме на дребни късчета. Запържваме ги в сгорещената мазнина, докато се изпари отделилата се от тях течност.

Добавяме нарязания праз и накълцаната целина. Разбъркваме и добавяме нарязаните сушени или пресни пиперки. Разбъркваме отново и подправяме.

Добавяме доматеното пюре и заливаме с виното. Захлупваме с капак и оставяме да се задушава на тих огън. Яститето се вари до пълно омекване на месото, докато остане на мазнина.

Сервираме с ориз или картофи, поръсено със свеж магданоз.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 3
4 4
3 0
2 3
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Miro
Miro
30.11.2013 12:02
Ами днес сготвих! Сега е в тенжерата под налягане. На обяд ще видим, какво съм направил..:))
0
1

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни Рецепти