Руски пирожки с мармалад

14/11/2015
Елисавета
отЕлисаветаНовак
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции12 бр,
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо925
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Брашното се пресява в купа. Към него се добавят размекналият се маргарин, разбитите яйца, солта и захарта. Разбърква се и се омесва тесто.

То се оставя в хладилник за два часа, след което се омесва пак. От тестото се късат парчета, разтеглят се и в тях се слага по малко от сладкото.

След това се оформят пирожки, които се нареждат в набрашнена и намазнена тава. Мажат се с разбити жълтъци и се пекат в загрята фурна до готовност.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар