Пържоли в Гювеч

03/11/2015
от PepiНовак
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 176
  • Преглеждания за месеца98
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолите се начукват и се намазват с марината от соса, лимоновия сок, зехтина, кимиона, мащерката, черния пипер и солта. Оставят се да се мариноват 2 часа. Гъбите се нарязват на едро, а лукът-на шайби.

В намаслен гювеч се реди както от пържолите, така и от другите продукти. Поръсва се с още подправки и се налива вода, колкото да покрие яденето.

Гювечът се затваря и се слага в леко затоплена или студена фурна.

Пече се на 250 градуса около 90 минути.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар