Спаначена кремсупа с бекон

16/12/2010
Ефросияот ЕфросияМастър Шеф / Автор
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 353
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3,5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържете бекона до златисто в сух тиган. Извадете го от тигана и отцедете върху кухненска хартия. Оставете около 1 с.л. мазнина в тигана и добавете спанака, лука и розмарина. Задушете като разбърквате докато спанакът и лукът омекнат.

Поставете в кухненски робот спанака и бекона и пасирайте. Подправете на вкус със сол и черен пипер. Добавете мляко и сметаната до желаната гъстота.

Овкусете, ако е необходимо и върнете на котлона за няколко минути.
подобни рецепти тук

5 0
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар