Бърза пъстърва на фурна

03/11/2015
Севда Андрееваот Севда АндрееваМастър Шеф / Автор
"Знаете, че на пъстървата хич не ѝ трябва много време за приготвяне, нали?"
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо25 949
  • Преглеждания за месеца1637
  • Преглеждания за седмицата520
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

  • пъстърва – по 1 на човек
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • олио - по 1 с.л. на риба
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистената, измита и подсушена риба са овкусява със сол и черен пипер.

Запържва се за 3-4 минути от двете страни на тиган.

Прехвърля се в тавичка, застлана с алуминиево фолио, и се допича на функция грил във фурната, докато се зачерви.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар