Картофи соте с гъби, чесън и копър

03/11/2015
от ЖелязкаНовак
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 859
  • Преглеждания за месеца90
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг2,5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Избираме млади картофи, извадени наскоро. Изчеткваме ги под течаща вода, за да не се налага да ги белим. Нарязваме ги на едри кубчета и ги запържваме в зехтин на слаб огън.

Добавяме гъбите и разбъркваме. След 3-4 минути наливаме и виното, в което предварително сме разтворили бульона.

Разбъркваме и оставяме гозбата да къкри на слаб огън, докато виното се усвои. Пет минути преди да отдръпнем от котлона, поръсваме с наситнени чесън и копър.
подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар