Картофи соте с гъби, чесън и копър

03/11/2015
Желязка
отЖелязкаНовак
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 442
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг2.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Избираме млади картофи, извадени наскоро. Изчеткваме ги под течаща вода, за да не се налага да ги белим. Нарязваме ги на едри кубчета и ги запържваме в зехтин на слаб огън.

Добавяме гъбите и разбъркваме. След 3-4 минути наливаме и виното, в което предварително сме разтворили бульона.

Разбъркваме и оставяме гозбата да къкри на слаб огън, докато виното се усвои. Пет минути преди да отдръпнем от котлона, поръсваме с наситнени чесън и копър.
подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!