Червена салата с цедено кисело мляко

03/11/2015
Соня
отСоняНовак
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 046
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Киселото мляко се поставя в тензух, за да се отцеди. Ако не искате да губите време, можете да ползвате и купешко цедено мляко.

Червеното зеле се почиства и реже на ивички. Оставя се настрана за час. Цвеклото се обелва и настъргва. В купа се смесват нарязаният зарзават и скълцаните зелении.

Добавя се изцеденото кисело мляко и салатата се овкусява с лимонов сок, счукан чесън, зехтин, сол и черен пипер. Разбърква се и се поднася.подобни рецепти тук

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар