Свинско с доматен сос и зеленчуци

04/12/2010
Ефросияот ЕфросияМастър Шеф / Автор
"Традицията повелява зимните ястия да са богати и задължава да са ароматни и вкусни "
Приготвяне15 мин.
Готвене70 мин.
Общо85 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо10 906
  • Преглеждания за месеца46
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4,2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свиснкото се реже на парчета, овкусява се с подправките и се слага да се запържи добре в малко сгорещена мазнина. Когато месото е готово се добавят нарязаните на по-едри парчета кисели краставички и остърганите от кората изпечени патладжани.

Обърква се добре и след няколко минути се добавят нарязаните на парчета меки домати.

Ястието къкри, докато не се размекнат добре доматите. Лсед това се прибавя и доматеният сок, овкусява се с подправки и се оставя да къкри. Малко преди ястието да е готово се добавя и чесънът на прах.подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар