Добруджанска яхния с паприкаш

26/11/2015
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф1257176
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо736
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме на дребно лука, морковите и целината. Задушаваме в олиото и малко вода до омекване. Добавяме паприкаша и едро нарязаните домати.

Прехвърляме в тавичка.

Измития ориз прибавяме към продуктите. Посоляваме и заливаме с гореща вода или бульон, така че да покрие ориза, и печем 20 мин. в предварително загрята на 200 градуса фурна.

Преди сервираnе поръсваме с магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар