Панирано пилешко с кашкавал

04/11/2015
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
"Чудите се как да прикриете от мъжа си колко пари изхарчихте днес? Пригответе му тази невероятна пилешка вкусотия и ви гарантираме, че няма да забележи новите ви покупки!"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо31 277
  • Преглеждания за месеца135
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме почистеното и измито пиле в подсолена вода. Обезкостяваме и нарязваме. В купа разбиваме яйцата и добавяме брашното, магданоза, настъргания кашкавал, нарязаното месо, черен пипер и сол.

От получената смес гребен със супена лъжица и пускане в сгорещената мазнина. Пържим до златисто.подобни рецепти тук

5 3
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Йорданка
Йорданка
28.02.2016 12:57
не се ли пръскат така с лъжица като гребем, няма ли да стане ако се оформи
9
2

Виж всички коментари или напиши такъв