Свинска кавърма в омлет

04/11/2015
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 879
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на кубчета, запържваме го в олиото и го изваждаме. В същата мазнина запържваме праза и чушките, добавяме 1 с.л. вода и доматите нарязани на дребно.

По желание добавяме цели люти чушки. Пържим докато остане на мазнина, поръсваме с червения пипер и връщаме месото. Посоляваме и овкусяваме с черен пипер на вкус.

Приготвяме пет омлета, като разбиваме яйцата с прясното мляко и ги пържим в разтопеното масло. Сервираме като поставяме омлета, върху него разпределяме от кавърмата и го завиваме.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар