Рибена супа с пъстърва

05/11/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
"Рибена чорба може да се направи с всякаква риба, но с пъстърва става направо вълшебна!"
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 751
  • Преглеждания за месеца68
  • Преглеждания за седмицата28
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на ситно и се запържва в зехтина до златисто. Морковът се настъргва на ситно и се добавя към лука. Пържи се 3 минути при непрекъснато бъркане.

Доматите се попарват с гореща вода, пускат се в студена вода и се обелват. Нарязват се на кубчета и се добавят към лука и моркова.

Задушават се 8 минути на бавен огън. Добавят се 2 литра топла вода. Картофите се обелват и се режат на кубчета. След като сместа кипне, се добавят картофите и се варят 10 минути.

Рибата се реже на едро и се добавя в супата. Добавя се сметаната, солта и черният пипер и супата се вари до омекването на картофите. Сервира се веднага.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар