Селска туршия от сини сливи

12/11/2015
Криси Черникова
отКриси ЧерниковаЧирак15873717
Приготвяне45 мин.
Готвене15 мин.
Общо60 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо464
  • Преглеждания за месеца62
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Избират се здрави и леко хрупкави сливи. Те се измиват добре и се освобождават от костилките. Нареждат се в буркани.

Кипва се марината от водата, захарта, оцета и карамфила. С нея се поливат плодовете и бурканите се затварят с капачки.

Варят се 8-10 минути. След като охладнеят, се вадят от водата и се обръщат с дъното нагоре.

Туршията от сини сливи се поднася към леки месни ястия, като най-добре се съчетава с птиче месо.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар