Свинска супа с фиде

08/11/2015
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 938
  • Преглеждания за месеца326
  • Преглеждания за седмицата115
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се нарязва на малки кубчета и се задушава в тенджера с олиото и малко вода докато омекне. Лука се нарязва на ситно, морковите, целината и картофите се почистват и нарязват на дребни кубчете.

Добавят се към месото и се задушават. Доматеното пюре се размива с малко вода и се добавя към месото и зеленчуците. Долива се вода и когато зеленчуците омекнат се слага фидето, чубрицата и солта.

Варим още 5 -6 минути. Сваляме от котлона и застройваме. Застройката приготвяме като отделяме жълтъците на яйцата и ги разбъркваме с киселото мляко.

Към тази каша с черпак сипваме по малко от бульона на супата и когато температурата се изравни с тази на супата застройката се изсипва в тенджерата. Посипваме с нарязан магданоз.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар