Свински сърца с лук и вино

30/12/2015
Криси Черникова
отКриси ЧерниковаДарт Вейдър16275843
Приготвяне15 мин.
Готвене120 мин.
Общо135 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 604
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените сърца се нарязват и се натъркват със смес от посочените ароматни подправки.

Нареждат се в намазнена тава. Прибавят се скълцаният лук и доматеното пюре.

Налива се виното и яденето се разбърква.

Пече се в загрята на 180 градуса фурна до готовност.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар