Гювеч с фазан

12/04/2016
от БобчоНовак
Приготвяне25 мин.
Готвене130 мин.
Общо155 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 620
  • Преглеждания за месеца112
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Нарязваме почистения фазан на големи парчета. Скълцваме лука и го задушаваме в зехтин за няколко минути, като добавим към него и 2 с.л. галета.

След това го пресипваме в намазнения гювеч.

Почистваме и нарязваме останалия зарзават и го добавяме в съда заедно с птичето месо и гъбите.

Поръсваме с подправките и заливаме с доматите и бялото вино. Доливаме вода, колкото да се покрият всички продукти.

Затваряме и печем 2 часа на 200 градуса.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар