Гювеч с фазан

12/04/2016
Бобчо
отБобчоНовак
Приготвяне25 мин.
Готвене130 мин.
Общо155 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 141
  • Преглеждания за месеца96
  • Преглеждания за седмицата39
  • Рейтинг-
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме почистения фазан на големи парчета. Скълцваме лука и го задушаваме в зехтин за няколко минути, като добавим към него и 2 с.л. галета.

След това го пресипваме в намазнения гювеч.

Почистваме и нарязваме останалия зарзават и го добавяме в съда заедно с птичето месо и гъбите.

Поръсваме с подправките и заливаме с доматите и бялото вино. Доливаме вода, колкото да се покрият всички продукти.

Затваряме и печем 2 часа на 200 градуса.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар