Дивечова Кайма

07/11/2015
Тончо
отТончоНовак
Приготвяне150 мин.
Общо150 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 328
  • Преглеждания за месеца48
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • дивечово месо - 3 кг от дива свиня
  • сланина - 1 кг свинска
  • свинско месо - 3 кг
  • сол - 170 г
  • захар - 2 ч.л.
  • чубрица - на вкус
  • кимион - на вкус
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото и сланината, с които разполагаме, нарязваме на едри късове. Посоляваме и ги оставяме върху наклонена повърхност за едно денонощие, за да излезе водата от тях.

Най-добре е това да се случи в затворено, студено помещение. Отцедените мръвки смиламе и разстиламе на пласт. Поръсваме обилно с подправките, омесваме и оставяме така три дни.

След това каймата се смила пак и може да се използва според намеренията на домакина.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар