Пълнени домати с риба тон и каперси

12/11/2015
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф1257176
Приготвяне30 мин.
Готвене10 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо312
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • домати – 4 бр.
  • яйца – 2 бр.
  • риба тон - 1 консерва в олио или зехтин (160 г)
  • каперси – 2 ч.л.
  • майонеза – 3 с.л.
  • маслини – 4 бр. черни
  • магданоз - 1 с.л.
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме доматите напречно на половинки, изваждаме внимателно с лъжица сърцевината, като внимаваме да не ги разкъсаме.

Обръщаме ги с разреза надолу и оставяме да се изцедят.

Сваряваме яйцата, обелваме и нарязваме на ситни парченца. Намачкваме рибата и я смесваме с яйцата, нарязаните каперси и магданоза.

Подправяме с черен пипер, сол и майонеза и пълним доматите. Украсяваме с по половин маслинка.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар