Веган морковени курабийки

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
167383131623
Веган морковени курабийки
Снимка: Кристина Черникова
1 / 2
09/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
35 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"От нашите курабийки не си даваме! Щом искате да ги опитате, вижте рецептата и си ги пригответе сами"

Необходими Продукти

  • моркови - 1 бр. голям
  • бакпулвер - 1 пакетче
  • брашно - 180 г пълнозърнесто
  • кафява захар - 150 г
  • яйца - 1 бр.
  • зехтин - 1/2 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Морковът се измива и се слага в чопъра. Целта е да се получат малки парченца, но не и пюре. Кафявата захар се разбива със зехтина.

Постепенно към тази смес се добавят брашното, бакпулверът, разбитото яйце и морковът. Ако получената смес ви се вижда твърде суха, капнете вода.

Разбъркайте и замесете гъсто тестото. Вземайте от него и оформете курабийки върху хартия за печене в тава. Печете на 180 градуса около 15-20 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: