Тиквен сладкиш с прясно мляко

07/11/2015
Ася
отАсяНовак
"В сърцето и чинията ни винаги има място за още един любим пай "
Приготвяне60 мин.
Готвене25 мин.
Общо85 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 318
  • Преглеждания за месеца51
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От брашното, маслото, яйцето и подправките се замесва тесто. То се оформя по дъното и стените на форма. Прибира се в хладилник за един час. Сварената тиква се пасира заедно с останалите продукти за пълнежа и се оставя настрана.

Фурната се загрява на 180 градуса. Формата с кората за десерта се поставя в нея и тестото се пече не повече от 10 минути. След това в кората се изсипва крема.

Връща се във фурната се пече още 15 минути. Готовият сладкиш се вади и се оставя да изстине. След това се прибира в хладилник за 3 часа.

Украсява се със сметаната и се поднася.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар