Солени сиренки на тиган

08/12/2015
Криси Черниковаот Криси ЧерниковаЧирак / Автор
"Загрявайте тигана, че тези солени сиренки се забъркват за минути, а се изяждат дори по-бързо "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 058
  • Преглеждания за месеца200
  • Преглеждания за седмицата154
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Изкарваме всички продукти да се отпуснат на стайна температура. Чукваме яйцето и отделяме жълтъка от белтъка. Разбиваме първия с киселото мляко, в което сме погасили содата и оставяме настрана.

Пресяваме брашното и го смесваме с пармезана. Добавяме постепенно тази смес към първата и влагаме разбития на пяна белтък.

Разбъркваме до получаването на хомогенна смес. Вземаме малки количества от нея и поставяме в леко намазнения тиган.

Пържим равномерно от двете страни.
подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар