Котлети в гювеч

14/11/2015
Гергана
отГерганаНовак
Приготвяне25 мин.
Готвене120 мин.
Общо145 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 377
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукваме леко пържолите и ги слагаме в намасления гювеч. Отгоре редим нарязаните скаморца, гъби, лук и краставички. Докато редим продуктите, ръсим с подправките.

Заливаме с виното и ако е нужно, доливаме вода, която напълно да покрие продуктите. Поставяме капака на гювеча и го вкарваме във все още незагряла се фурна.

След това включваме печката на 250 градуса и печем около 90 минути. После махаме капака, за да изври водата. Поръсваме с настърган кашкавал и допичаме.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Моника
Моника
27.05.2016 00:46
това ще е вкусно. Трябва да се опита :)
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв