Гювечета с пилешки воденички

23/11/2015
от Баба ДонкаНовак
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 432
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Почистените воденички се варят около 35 минути във вода. След това се отцеждат от нея. Слагат се в тенджерка и се запържват в малко мазнина, след което се разпределят в гювечета и се поръсват с подправки.

В същата мазнина се задушават лукът и останалите зеленчуци, които са били нарязани. Щом омекнат, те се слагат в гювечетата. Ако се е отделил сос, може да се добави и той.

Яденето се поръсва с подправки и се пече още 10-15 минути. Към края всяко гювече се поръсва с кашкавал. Оставя се да се допече и се вади от печката.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар