Яйца с пилешки дробчета

09/11/2015
Севда Андрееваот Севда АндрееваМастър Шеф / Автор
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо614
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В малка прозрачна касерола разтопяваме половината масло и чупим в нея яйцата.

Печем в слаба фурна около 150 градуса 10 минути докато леко се втвърдят.

В тиган с остатъка от маслото запържваме измитите дробчета.

Добавяме виното и водата и задушаваме 5 минути. Прибавяме дробчетата към яйцата и поднасяме.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар