Яйца с пилешки дробчета

09/11/2015
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф1257176
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо791
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • яйца – 4 бр.
  • масло – 40 гр.
  • пилешки дробчета – 100 г
  • бяло вино – 1 с.л.
  • вода – 1 с.л.
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В малка прозрачна касерола разтопяваме половината масло и чупим в нея яйцата.

Печем в слаба фурна около 150 градуса 10 минути докато леко се втвърдят.

В тиган с остатъка от маслото запържваме измитите дробчета.

Добавяме виното и водата и задушаваме 5 минути. Прибавяме дробчетата към яйцата и поднасяме.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар