Гъбена супа с масловки

22/11/2015
Стефания
отСтефанияНовак
Приготвяне15 мин.
Готвене65 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо500
  • Преглеждания за месеца77
  • Преглеждания за седмицата52
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера се загрява масло и в него се задушават нарязаните на дребно лук и гъби. Щом те омекнат, се добавят морковите и чушката. Налива се вода, която поне трябва да покрива продуктите.

Ако предпочитате супата да е по-рядка, добавете допълнителна течност. Щом гъбите и зарзаватът са достатъчно сготвени, прибавете лимоновия сок и подправките. Поръсете с фиде и дръжте на огъня още 10 минути.

След като изключите котлона, изсипете сметаната в купичка. Добавете малко от супата и разбъркайте. Налейте обратно в яденето и разбъркайте. Поднесете охладената с парченца магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар