Домашна курбан чорба

21/11/2015
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф1257176
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции15
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо5 694
  • Преглеждания за месеца78
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото нарязваме на малки парчета и го варим в подсолена вода, докато поомекне.

Прибавяме ситно нарязаните лук, чушки, картофи и домати. Слагаме и олиото.

Когато месото се свари, добавяме изчистения и измит ориз. Варим.

Правим застройка от разбитите яйца с прясното мляко и я добавяме с темпериране към чорбата.

Поръсваме с магданоз и черен пипер на вкус.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар