Постна картофена яхния с шарена сол

11/11/2015
Севда Андрееваот Севда АндрееваМастър Шеф / Автор
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 476
  • Преглеждания за месеца117
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг3,5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме, обелваме и нарязваме на четвъртинки картофите. Морковите почистваме и режем на парченца.

В дълбок тиган запържваме почистения и нарязан лук и моркови за 5 минути.

Добавяме картофите и пържим като бъркаме. Поръсваме с брашното и разбъркваме. Овкусяваме с червен, черен пипер, сол и сипваме шарената сол.

Доливаме гореща вода да покрие картофите. Намаляваме силата на котлона на половина и задушаваме под капак докато картофите омекнат.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар