Добруджански рибник с булгур

23/12/2015
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф1257176
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо426
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и почистваме булгура.

Нарязваме лука на дребно и го задушаваме в олиото, прибавяме и булгура.

Към полуизпържената смес добавяме нарязаните на дребно домати и заливаме с рибен бульон. Варим на тих огън около 30 мин.

Измиваме и почистваме рибата, обезкостяваме я и режем на парчета.

Прибавяме рибата към булгура и варим до готовност.

Сервираме ястието топло и поръсено с магданоз.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар