Печено пилешко филе

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k5019k
Печено пилешко филе1 / 2
19/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2
"Изумително вкусни рулца с пилешко филе - рецепта, с която ще се прочуете сред приятелите и близките си"

Необходими Продукти

  • пилешко филе - 2 бр. по 200 г
  • бекон - 4 слайса
  • гауда - 4 слайса
  • за маринатата
  • лайм - 4 с.л. сок
  • мащерка - 2 щ.
  • черен пипер - 2 щ.
  • къри - 2 щ.
  • сол
  • зехтин - 1/2 к.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Двете пилешки филета се цепват донякъде, за да се получат два по-големи изтънени листа. Всеки от тях се отърква добре с продуктите от марината и се оставя в хладилник за 2 часа.

Зима се първото изтънено филе и в него се поставя половината от гаудата и от бекона. Свива се на руло, което се закрепя с шишче. Същото се прави и със следващото филе.

Така получените рулца се прехвърлят в намаслена фурна и се пекат на 200 градуса до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Super
06.10.2021 13:23