Пържен свински дроб

13/11/2015
Криси Черникова
отКриси ЧерниковаДарт Вейдър16275843
"Приготвянето на свински дроб е истинско изкуство, което може да овладеете, ако следвате стриктно нашата рецепта "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
17 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо114 111
  • Преглеждания за месеца539
  • Преглеждания за седмицата98
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена17

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът се измива много старателно и се почиства от ципи. Реже се на не много големи късове. Поставя се в купа и се залива с млякото, захарта и лимоновия сок. Кисне се в тях 1 час.

Междувременно в по дълбок тиган се задушава нарязаният праз. Когато омекне към него се добавя отцеденият от млякото дроб. Бърка се и се позапържва.

Налива се виното и ястието се оставя да къкри на умерен огън, докато се сготви дробът. Поднася се с ориз.подобни рецепти тук

5 5
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Valentin Chenkov
Valentin Chenkov
25.06.2016 19:44
Горчица,соев сос и малко водка и чесън,един час,после много лук,овалване брашно и чаша вино,аааа и люто пиперче
7
2
Monika Ivanova
Monika Ivanova
11.04.2016 10:34
Предварително го мариновам в соев сос, сол и черен пипер няколко часа и после е разкошен
13
2

Виж всички коментари или напиши такъв