Свински кебап по добруджански

16/11/2015
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф1257166
"Търсенето на рецепта за най-вкусен кебап приключи! Победителят може да намерите тук"
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 085
  • Преглеждания за месеца119
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг2.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свинско месо - 500 г
  • свински сърца - 300 г
  • свински черен дроб - 300 г
  • сол - на вкус
  • мас - 50 г свинска
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Режем месото на кубчета.

Измиваме и изчистваме свинските сърца и черен дроб, нарязваме ги.

В сгорещената мазнина пържим месото и добавяме сърцата и дроба. Посоляваме.

Пържим до готовност и сервираме топло.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар