Бистра курбан чорба от агнешко месо

19/11/2015
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
"Само за майстори - точна рецепта за бистра курбан чорба с агнешко "
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо20 030
  • Преглеждания за месеца476
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на малки кубчета, поставяме го в тенджера и го заливаме със студена вода.

Оставяме да ври, като махаме образувалата се пяна.

Нарязваме на едро морковите и целината и ги прибавяме към месото.

Към края на варенето прибавяме зърната черен пипер и дафиновия лист.

Варим до готовност и сервираме без зеленчуците.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Петя
Петя
14.09.2017 17:57
Абе,майстори,майстори,ама защо е нужен цял куп подправки? Ужасявам се само като го чета...
5
0

Виж всички коментари или напиши такъв