Мариновани свински пържоли с чесън

14/11/2015
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф1257176
"Тайната е в чесънчето!"
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 238
  • Преглеждания за месеца46
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг-
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • свински пържоли – 4 бр.
  • чесън – 4 скилидки
  • магданоз – 3 стръка
  • ром – 40 мл
  • зехтин – 30 мл
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме чесъна и го смачкваме. Смесваме го с нарязания на ситно магданоз, рома и зехтина.

В тази марината се киснат пържолите една нощ.

Изцеждаме ги и увиваме във фолио, за да не капе мазнина и да не ги опушва.

Печем на скара от двете страни около 15 минути. Посоляваме на вкус.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар