Вермичели с кокос

15/03/2016
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваИноватор9049293
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо99
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • паста - 200 г вермичели
  • кокос - 2/3 ч.ч. кокосово мляко
  • пилешко месо - 200 г
  • зехтин - 2 с.л.
  • чесън - 3 скилидки
  • къри - 1 ч.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • бульон - 1 кубче пилешки
  • лайм - 1 бр. само сока
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пускаме пилешкото месо да се вари във вода /около 1.5 л/ и ако се образува пяна, я махаме. След около 15 минути месото се изважда и се накъсва на парченца.

Връщаме месото обратно и добавяме бульона, кокосовото мляко, смлените скилидки чесън, кърито, червения пипер и сока от лайм.

Позволяваме на супата да къкри няколко минути и влагаме пастата.

След 5 минути изключваме котлона и оставяме супата да се готви на остатъчна топлина. Разпределяме ястието в купички и сервираме.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар