Джили с гауда, червени чушки и артишок

10/05/2016
Криси Черникова
отКриси ЧерниковаЧирак15973773
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо121
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Макароните се сваряват в тенджера с подсолена вода. Изплакват се и се отцеждат от водата.

Приготвя се дресинг от майонеза, зехтин, счукан чесън, оцет, сос Адобо, мед, сол, черен пипер, босилек, мащерка.

В купа се слагат макароните, нарязаната гауда, нарязаните на дребно чушки и артишокът.

Полива се с дресинга и се оставя да престои 30 минути, след което се поднася.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Теодора Иванова Каменова
явно макароните
1
0
Йорданка Ковачева
Благодаря :)
0
0
Йорданка Ковачева
Здравейте. Може ли някой да ми каже какво е джили? Благодаря :)
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв