Джили с гауда, червени чушки и артишок

10/05/2016
Криси Черникова
отКриси ЧерниковаДарт Вейдър16275861
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо171
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Макароните се сваряват в тенджера с подсолена вода. Изплакват се и се отцеждат от водата.

Приготвя се дресинг от майонеза, зехтин, счукан чесън, оцет, сос Адобо, мед, сол, черен пипер, босилек, мащерка.

В купа се слагат макароните, нарязаната гауда, нарязаните на дребно чушки и артишокът.

Полива се с дресинга и се оставя да престои 30 минути, след което се поднася.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Теодора  Иванова Каменова
явно макароните
1
0
Йорданка Ковачева
Благодаря :)
0
0
Йорданка Ковачева
Здравейте. Може ли някой да ми каже какво е джили? Благодаря :)
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!