Винегрет

16/11/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач2685
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо955
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цвеклото, морковите и картофите се сваряват, без да се белят. Цвеклото се обелва и се реже на кубчета. Слага се в дълбока купа за салата.

Морковите се обелват и се режат на кръгчета. Добавят се към нарязаното цвекло. Картофите се обелват и се нарязват на кубчета. Добавят се към цвеклото и морковите.

Киселите краставички се отцеждат от течността в буркана и се режат на кубчета. Киселото зеле се изстисква и се нарязва на ситно.

Добавя се заедно с краставичките към останалите зеленчуци в купата. Добавя се грахът, оцетът и олиото и всичко се разбърква добре. Оставя се да се охлади за 1 час в хладилника и се сервира.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар