Агнешко месо с тиквички по гръцки

17/11/2015
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо488
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме почистеното от ципи агнешко месо на малки парченца.

В тиган със зехтина изпържваме нарязания на ситно лук, прибавяме месото и бъркаме, докато лукът пожълтее.

Обелваме и нарязваме доматите и ги прибавяме към месото.

Прибавяме и смачкания чесън, нарязания магданоз, черен пипер и сол и задушаваме под капак почти до омекване.

Обелваме и нарязваме тиквичките и готвим до готовност.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар