Добруджанска копривена каша

20/11/2015
Севда Андрееваот Севда АндрееваМастър Шеф / Автор
"Опитайте тази вкусна, здравословна и лесна копривена каша! Тя ще ви зареди с енергия за цяла седмица!"
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 373
  • Преглеждания за месеца145
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг1 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и почистваме копривата под топла вода.

Нарязваме я на дребно и я задушаваме в маслото.

Прибавяме и брашното и разреждаме с хладка вода. Варим до готовност на кашата.

Сваряваме яйцата, охлаждаме и ги белим, режем на четвъртинки.

Сервираме, като върху готовата каша прибавяме четвъртинки яйца и ръсим с натрошени орехови ядки.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Албена
Албена
17.04.2016 18:11
Витаминозна бомба след дългата зима.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв