Домашна майонеза от чесън по гръцки

24/11/2015
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 734
  • Преглеждания за месеца54
  • Преглеждания за седмицата9
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отделяме жълтъците от белтъците.

Почистваме чесъна и го смачкваме.

Поставяме жълтъците и чесъна в блендер и разбиваме.

Прибавяме бадемите, галетата, черния пипер и солта и бъркаме, докато стане на каша.

Постепенно и по малко прибавяме зехтина. Когото се поеме всичкият зехтин, доливаме лимоновия сок.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Monika Ivanova
Monika Ivanova
06.05.2016 21:16
ауууу доста ще мирише после :)
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв