Домашна добруджанска баница

25/11/2015
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф1257176
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо953
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • кори за баница - 2 пакета, от тънките
  • прясно мляко - 1.4 мл.
  • яйца - 4 бр.
  • олио - 270 мл.
  • пудра захар - 35 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разстиламе корите в тава и ги запичаме за кратко в нагорещена фурна, докато порозовеят.

През това време разбиваме яйцата и добавяме млякото и олиото.

Вадим от фурната порозовелите листа и ги заливаме с млечната смес.

Връщаме всичко във фурната и печем, докато стегне.

След изпичане поръсваме с пудра захар.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар