Домашна добруджанска баница

25/11/2015
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 299
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разстиламе корите в тава и ги запичаме за кратко в нагорещена фурна, докато порозовеят.

През това време разбиваме яйцата и добавяме млякото и олиото.

Вадим от фурната порозовелите листа и ги заливаме с млечната смес.

Връщаме всичко във фурната и печем, докато стегне.

След изпичане поръсваме с пудра захар.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар