Фусили с масло и подправки

30/11/2015
Криси Черникова
отКриси ЧерниковаДарт Вейдър16275843
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо712
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме фусилите до степен ал денте. След това ги измиваме със студена вода и ги оставяме да се отцедят.

Междувременно нарязваме лука на ситно и го задушаваме в зехтина. Прибавяме към него скълцания чесън и разбъркваме.

След 2-3 минути слагаме макаронените изделия и подправяме на вкус. Изключваме котлона и добавяме маслото.

Разбъркваме и оставяме да се разтопи. Разпределяме в чинии и поднасяме.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар