Печено ярешко бутче с мащерка

02/12/2015
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
Приготвяне20 мин.
Готвене75 мин.
Общо95 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо949
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме много добре бутчето.

С остър нож правим разрези в месото и го шпиковаме с почистените скилидки чесън.

Смесваме зехтина с мащерката, солта и черния пипер и намазваме месото.

Печем в умерена фурна, така че общото време за печене да се равнява на 25 минути за килограм месо.

От време на време поливаме със соса в тавичката.
подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар